Om saigon food

Saigon Food är en av Sveriges ledande importörer av livsmedel från Sydostasien.

om saigon food

Allt började 1992 i samband med familjen Nguyen startade en liten asiatisk livsmedelsbutik i Gamlestaden. Med kunden i fokus och engagerade medarbetare har familjeföretaget sakta men säkert expanderat och vuxit tillsammans med våra kunder i 30 års tid.

Utdrag från tidningen driva eget: ”Företaget är ett av Sveriges största importörer av sydasiatisk mat. Det började med att Quang för drygt sju år sedan tog över sina föräldrars asiatiska mataffär i Göteborg – vilket så småningom övergick till en grossistverksamhet.” Läs mer i denna artikeln från.

Våra verksamheter

Idag är Saigon Food AB är en av Sveriges ledande importörer av livsmedel från Sydostasien. Med över 50 anställda driver nu Saigon flera olika verksamheter såsom två butiker, en restaurang, en Bubble Tea bar samt en växande grossistverksamhet för asiatiska matvaror.

Det skall vara enkelt och roligt att komma till oss i alla led, både som kund, medarbetare eller leverantör.

Välkommen till oss!

Vi är tacksamma över alla våra lojala kunder genom åren och är glada över att vi har vuxit tillsammans. Vi välkomnar alla nya kunder och ser fram emot att få serva er på bästa sätt i god Saigon anda!

1992

Året vi grundades

+3000

Artiklar

+50

Medarbetare